Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

Trainers en coaches bedankt


Pakweg twee weken geleden kwam er een jaaroverzichtje online met daarin vermeldt hoe al onze teams afgelopen seizoen gepresteerd hebben. Nu een soortgelijk stukje, maar dan gericht op de trainers/coaches.

 

 

René van Nielen beleefde zijn debuutseizoen op divisieniveau. Uiteindelijk bleek het een lastig seizoen te zijn, vol met ups en downs. Het gegeven dat René ondanks de degradatie van Dames 1 bij niemand ter discussie heeft gestaan, zegt genoeg: wij zijn blij dat René ook volgend seizoen de trainer/coach van Dames 1 is.

 

René trainde ook één keer per week Dames 2. De andere training werd door Kees Vrieswijk verzorgt. Ook dit bleek een goede match te zijn.

 

Dames 3 en Dames 5 hadden de eer om getraind te worden door Ruud Lijmbach. De resultaten mochten er zijn: Dames 3 werd kampioen in de 2e klasse en Dames 5 werd 2e in de 3e klasse. Beide teams zijn gegroeid, wat zeker ook komt door de trainingen van Ruud. De coaching van Dames 5 lag in handen van Ron Bartels en Niels Akkermans, die hun goede wisselwerking prima overgedragen hebben op het team.

 

Het gros van de dames van Dames 5 kregen daarnaast nog een extra training, samen met speelsters uit Dames 1 en 2 en Meisjes A. Deze training werd gegeven door Paul Mulder, waar alle dames enorm over te spreken waren.

 

Dames 4 wordt al jaren getraind en gecoacht door Frans Verbraak en dat was ook dit seizoen niet anders. Hetzelfde geldt voor Richard Gesell en Ben de Korte bij respectievelijk Dames 6 en Dames 7.

 

Heren 1 werd getraind en gecoacht door Roeland Appels en we zijn blij dat Roeland ook volgend seizoen nog aan het roer staat van ons vlaggenschip. Bij Heren 1 had hij Marijn van Schaaik als klankbord. Diezelfde Marijn heeft dit seizoen de extra training voor Heren 1 / Heren 2 / Jongens A gegeven. Een leerzaam initiatief, waarbij alle spelers zich veel hebben ontwikkeld. Helaas nemen we na dit seizoen afscheid van Marijn.

 

Roeland trainde ook Heren 2, het team dat vanaf de 'winterstop' tijdens wedstrijden wat stabieler bleek met Thom Hilt als vaste coach langs de lijn.

 

Heren 4 werd getraind door Wim van Wezel en Heren 5 door Kees Vrieswijk. Pim Vogel trainde Heren 7.

 

Meisjes A1 en B1 werden getraind door Jorg Edelbloedt, die zijn passie voor de sport helemaal over heeft weten te brengen op beide teams. De groei die de meiden doormaken is noemenswaardig te noemen. Meisjes B1 werd daarnaast ook getraind door Anouk Bouquet. De coaching van de teams werd gedaan door Ingeborg Wesdorp-Talboom en Sonja Romeijn (Meisjes A1) en Olga Eerens (Meisjes B1).

 

Over groei gesproken: Ad van Hooijdonk en Jan-Willem Schoone hebben een onwijs knappe prestatie neer weten te zetten met 'hun' Meisjes C1. Alle speelsters zijn zowel als individu en als teamplayer gegroeid, waarvoor hulde.

 

Hetzelfde geldt voor Jongens A1, die een complete metamorfose ondergaan hebben onder leiding van James Jansen. Toeschouwers zijn wekelijks getrakteerd op de meest spannende wedstrijden.

 

Spanning zat er bij Jongens C1 nauwelijks in. Als Jongens B1 gingen zij dus verder, en hier zaten ze al beter op hun plek. Dat deze omschakelijk zo goed liep, is grotendeels te danken aan trainers Daan Bus en Stijn Hopstaken. Maar ook coaches Lion Segers en Yvonne Verstijlen mogen niet vergeten worden.

 

Tot slot onze CMV-afdeling. Het zegt genoeg dat trainster Saskia van Gestel de 'Toos Gesell-award' heeft mogen ontvangen.

 

Kortom: alle trainers en coaches, onwijs bedankt voor jullie inzet in het afgelopen seizoen!