Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 20-11 Adriaan Noteboom
 21-11 Otmar Eyck
 23-11 Karin Storelli
 23-11 Rick Mertens
 23-11 Rosanne Mulder
 24-11 Emad Shahinpour
 24-11 Kyra Eerens
 26-11 Kimiya Afshar Ardebili
 27-11 Arjan Oostvogels
 28-11 Ko Maas
 28-11 Marlou Jongenelen

Kraftwell sportplaatjes sparen bij de Agrimarkt


2016-11-20 124524Supermarkt Agrimarkt heeft onze vereniging benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden de toppers zijn waarvan een plaatje wordt gemaakt. Bij de aankoop van boodschappen krijg je deze plaatjes die je in je eigen verenigingsplaatjesboek kunt plakken. Het bestuur ziet in deze actie een kans om de vereniging extra te promoten en een mooi naslagwerk te krijgen. De actie loopt 8 weken vanaf de week na carnaval. Het benodigde beeldmateriaal, waaronder individuele foto's van alle spelers, speelsters en vrijwilligers, moet voor de feestdagen beschikbaar zijn. Dit betekent dat we komende weken hard aan de bak moeten en ervoor moeten zorgen dat iedereen op de foto wordt gezet.

 

Gelukkig hebben wij onze huisfotograaf Pieter Nieuwkamer. Pieter is bereid deze foto's te maken. Geweldig Pieter, enorm bedankt weer. Hij heeft afgelopen zaterdag al een paar proefsessies gedaan, dat was jullie misschien al opgevallen. Hij had onze bestuurskamer omgetoverd tot een heuse fotostudio en dit leverde mooie plaatjes op. Wij zijn op dit moment aan het kijken welke momenten wij het beste kunnen inplannen voor het maken van foto's, zodat we iedereen op de foto kunnen zetten.

 

Wij kunnen je natuurlijk niet verplichten om jezelf te laten fotograferen en een plaatje van je in het boek op te laten nemen. Wij vinden het vanzelfsprekend wel heel leuk als iedereen hieraan mee wil doen, zodat we een mooi verenigingsboek kunnen maken met daarin foto's van alle leden en vrijwilligers van dit seizoen.

 

Binnenkort volgt meer informatie. Hou dus je mail, website en Facebook in de gaten.

 

Bestuur Volleybalvereniging Kraftwell Symmachia Roosendaal