Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

Mini's Kraftwell Symmachia kampioen!


Het is ze gelukt! Team 3 (Mick, Bem, Lucas en Julian) en team 6 (Per, Rein, Giel, Milan en Bryan) zijn West-Brabants kampioen geworden "Cool Move Volley".

 

 

2017-04-05 190637

 

 

Afgelopen zondag speelden de mini's van volleybalvereniging Kraftwell Symmachia in Prinsenbeek de laatste competitiewedstrijden van CMV (Cool Moves Volley). Dit is volleybal van kinderen van 6 t/m 12 jaar. De kinderen spelen 4 tegen 4 op verschillende niveaus. De allerkleinste mogen ook nog vangen en gooien, maar de oudste mini's moeten de bal over het net spelen. Dus hoe ouder je wordt hoe meer je echt gaat volleyballen.

 

 

Alle teams zijn zondag gemotiveerd en enthousiast aan de wedstrijden begonnen. Voor sommige teams was het echt spannend, want ze moesten winnen om kampioen of 2e te worden. Alleen de kampioenen en de nr's 2 mogen namelijk naar de regiokampioenschappen. De kinderen speelden geconcentreerd en moedigden elkaar aan in het veld. In een teamsport is dat erg belangrijk. Langs de kant stonden de enthousiaste coaches en de supporters te juichen bij een punt. Alle teams hebben mooie resultaten gehaald en zijn steeds beter gaan spelen gedurende het seizoen. Wat misschien nog belangrijker is; is het plezier en de sportiviteit in en rondom het veld!

 

Team 3 en 6, gaan nu meedoen met de Rayon Kampioenschappen op 20 mei in Eindhoven.

We wensen ze natuurlijk heel veel succes en veel plezier! 

 

Mocht je ook interesse hebben in volleybal, kijk eens op de site www.symmachia.nl De mini's trainen op woensdag. Je mag komen kijken en als je wil kun je ook proeflessen nemen.

 

Saskia van Gestel