Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

De eerste derby is alweer gespeeld


Om het begin van het seizoen nóg spannender te maken had de Nevobo iets leuks bedacht. De eerste speelronde meteen een derby plannen. Deze derby stond dit keer op het programma als Atak'55 H1 tegen Kraftwell Symmachia H1. Met een paar nieuwkomers in het team was het even bekijken hoe de eerste wedstrijd zou gaan verlopen. Het doel is dan altijd te winnen, en zeker als het om een derby gaat.
Na een super voorbespreking, met ondertussen het genot van knetterharde hardstyle muziek, wist iedereen meteen wat Roeland te zeggen had. Daar gingen we dan, eerste keer inspelen voor een competitiewedstrijd, eerste keer inslaan voor een competitiewedstrijd en de eerste keer serveren voor een competitiewedstrijd.

 

Volgens de BN De Stem hadden wij een super move gemaakt door, de op dat moment thuis en zieke, Bart van Driel met nummer 5 op midden te zetten. Hierdoor zou de wedstrijd een bizarre wending nemen.

 

De eerste set is begonnen, beetje spanning, beetje gewenning. Door wat minder spel, en nog wat minder spel van Atak wisten we de eerste set binnen te halen met de stand van 25-23. Deze lijn wilden we doorzetten in de tweede set, maar dat mocht niet baten. We trokken net niet aan het langste eind aan het einde van de set. Deze set ging dus ook verloren met 24-26, ons eerste setverlies dus van het seizoen.

 

Toen wisten we met z'n allen dat er een knop om moest, want verliezen, de eerste wedstrijd, daar hadden we geen zin in. Ondanks de knop die was omgezet was het alsnog spannend aan het einde van de set. Wel wisten we deze set te pakken met de stand van 25-22.

 

De laatste set. In het begin een lekkere voorsprong van 11-2. Deze dan lekker weggeven om het toch een beetje spannend te maken. En spannend dat was het. Tot het laatste punt was het strijden, op 24-23 een time-out nemen om te bespreken dat we geen zin hebben in een 5e set. Deze zou er uiteindelijk ook niet komen, want door een prachtige korte service van Jasper werd het bordje '7' omgedraaid. 27-25 stond er, de eerste 4 punten van het seizoen konden bij Kraftwell H1 in de tas gestopt worden.
Wij willen al het publiek dat voor ons op de banken stond bedanken!

 

PUNANI!