Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

Heren 1 - Revocb


Zaterdag 15 oktober stond de wedstrijd tussen Kraftwell Symmachia heren 1 en EMD-Tooling, Revocb heren 1 op het programma. Na vorige week verloren te hebben van Spie/De Burgst Breda hadden wij gisteren iets recht te zetten tegenover ons eigen publiek.


De wedstrijd begon en we wisten dat we ons uiterste best moesten gaan doen om te winnen van Revocb. Het ging lang gelijk op in de eerste set, maar toch wisten wij niet aan het langste eind te trekken en trok Revocb de eerste set naar zich toen met 20-25.


Net als in de eerste set, ging set 2 weer gelijk op. Revocb een puntje en toen wij weer een puntje. Toch wisten de bezoekers, door middel van een goed lopende middenaanvaller, ook de tweede set naar zich toe te trekken met 22-25.


De derde set. Coach Roeland sprak het team toe dat we nu echt moesten gaan laten zien dat wij beter waren/zijn als de tegenstander en dat we deze set moesten winnen! Ook de handige tips van 2e assistent coach Marijn van Schaaik leidde uit eindelijk tot een spannende derde set. De service druk was van onze kant wat sterker geworden en ook de blokkering liep aardig. Onze spelverdeler Frank Compagne wist ook goed de aanvallers te vinden waardoor wij de derde set naar ons toe wisten te trekken en deze wonnen met 25-20.


De vierde set. Dit was de set die we moesten winnen om de beslissende 5e set binnen te slepen en nog voor een overwinning te kunnen zorgen. Ook deze set ging weer, net als de voorgaande sets, gelijk op. Een kleine voorsprong gaf ons een beetje hoop en moet om toch voor de set winst te gaan. Maar toch lukte het ons niet om de vierde set te winnen. De blokkering van Revocb stond goed en verdedigend hadden onze tegenstanders veel ballen. Revocb won ook de vierde set met 19-25 en wonnen de wedstrijd met degelijk en goed volleybal.


Over 2 weken staat er weer een thuisronde gepland tegen de Rotterdamse club, Volley Zuid. Hopelijk hebben we weer een volle Dijck om heren 1 aan te moedigen en ze te helpen naar de overwinning!!

 

Tot over 2 weken!


PUNANI