Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

Rotterdams ongelukje


Escape room 1 Escape room 2

 

Afgelopen weekend stond er na twee competitieloze weekenden weer een thuiswedstrijd voor Kraftwell H1 op het programma. Volley Zuid uit Rotterdam was te gast in D'n Dijck. Na vorig jaar 2 keer van Volley Zuid verloren te hebben hadden we dus iets recht te zetten. Helaas was er dit weekend toch een club uit Rotterdam Zuid die wel wist te winnen..

 

 

Na een knallende voorbespreking van Roeland waarin een waterdicht plan werd uitgestippeld kon het eigenlijk niet anders of we zouden revenge nemen voor de wedstrijden van vorig jaar. Tot halverwege de eerste set was er geen vuiltje aan de lucht en ging het gelijk op. Een dipje aan onze kant, en een paar foute services liet Volley Zuid een voorsprong opbouwen die ze niet meer uit handen gaven. Met 19-25 was de eerste set dan ook voor de Rotterdammers.

 

Goed, niks aan de hand. Nieuwe set. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook de tweede set kwam helaas niet op gang. Frank wist al onze aanvallers te vinden, en gescoord werd er dan ook wel maar onze tegenstander deed dat helaas net iets vaker. Aan de Roosendaalse kant werd te weinig weerstand geboden tegen de Rotterdamse aanval en met 18-25 was ook de tweede set voor de gasten.

 

Dan maar voor een 3-2 winst gaan, ook niks mis mee. We hadden het zwaar met een aantal lange servicereeksen van Volley Zuid, maar met een paar mooie blokkeringen aan beide buitenkanten wisten we de Rotterdammers goed bij te houden. Volley Zuid bleef echter op voorsprong, een aantal wissels mocht ook niet baten, maar we wisten deze set in ieder geval boven de 20 uit te komen.

 

In de laatste set leek niemand er nog echt in te geloven dat er nog een erepuntje viel te behalen. Het werd de Rotterdammers niet moeilijk meer gemaakt, en deze set ging ook met 18-25 naar Volley Zuid.

 

Volley Zuid speelde zelf denk ik een prima wedstrijd en was de terechte winnaar. Ik hoor het u al denken: Hoe kan dit? Het antwoord blijf ik nog even verschuldigd, maar komende zaterdag krijgen we thuis een herkansing tegen Next Volley Dordrecht.

 

Nadat we afgelopen dinsdagavond met het team zijn ontsnapt van "Het beest van de Brabantse Wal" moet winnen van Dordrecht een eitje zijn!