Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 20-11 Adriaan Noteboom
 21-11 Otmar Eyck
 23-11 Karin Storelli
 23-11 Rick Mertens
 23-11 Rosanne Mulder
 24-11 Emad Shahinpour
 24-11 Kyra Eerens
 26-11 Kimiya Afshar Ardebili
 27-11 Arjan Oostvogels
 28-11 Ko Maas
 28-11 Marlou Jongenelen

Roze zaterdag


Zaterdag 26-11-16 was het tijd voor de op een na verste wedstrijd van het seizoen. We gingen namelijk op weg naar Gennep voor de Flamingo's'56. Door de ongeslagen status van deze roze vogels zou dit een van de makkelijkste wedstrijden van het jaar worden; gewoon volleyballen en niet te veel over mooie punten van deze steltlopers nadenken.

 


De eerste set gingen we er niet helemaal vol in, maar na een achtersand van 6-1 konden we de tegenstander goed bijhouden. Vaak kwam de stand aan de linkerkant overeen met de stand aan de rechterkant. Aan het einde van de set is een gelijke stand natuurlijk niet genoeg, dus besloten we het gelijk af te maken met de cijfers 23 en 25 op de tellertafel.

 

 

De tweede set was een ander verhaal. De tegenstanders leken op te stijgen. Met behulp van een paar zwevende services kon de tegenstander met heel zijn kop en hals boven ons uitsteken en won deze set met 25 tegen 19. Het stond weer gelijk in sets.

 

Op dit punt kon het voor ons gevoel twee kanten op.

1. Ze vliegen over ons heen
2. Er wordt weer tegenstand geboden als in de eerste zet
Er werd weer tegenstand geboden. Dankzij onder andere een aantal uitmuntend geplaatste tik-/veegballen vanuit het midden konden we de stand weer mooi evenwichtig houden en aan het eind van de set aan het langste eind trekken en met een uitslag van 22-25 stonden we ook in sets weer voor.
Hier werd de punten verdubbelaar weer ingezet.

 

De 4e set was twee punten waard voor ons en zou ons naar de winst leiden indien gewonnen. Het zou mooi zijn als we hier nog wat meer kunnen stunten nietwaar? Ondertussen is het publiek op de banken wat stiller geworden en kwam vrijwel al het geluid van de Roosendaalse ploeg af. Dit enthousiasme resulteerde weer in een spannende set die de kant van kraftwell op viel dankzij een prachtige ace.
Al met al een wedstrijd met de nodige spanningen met een positieve uitslag van 3-1 voor Kraftwell Symmachia Roosendaal!
Zaterdag 3 decemper is het in d'n Dijck weer tijd voor de clash tussen de zeeuwen en het team dat voor een deel uit zeeuwen bestaat ( Forza Schouwen-Duiveland - Kraftwell Symmachia Roosendaal).
Tot dan!