Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

Grote Clubactie 2016


GroteClubAktieOnze vereniging doet al jaren mee aan de Grote Clubactie en ieder jaar levert dit ons een welkome financiële aanvulling op. Vorig jaar hebben wij vooral ingezet op de on-line verkoop van loten, dit vanuit de gedachte dat dit een hoop gedoe scheelt en veel mensen al gewend zijn via internet te kopen. Dit is ons een beetje tegengevallen, de opbrengst vorig jaar was € 633,36. Een beetje lager dan de jaren daarvoor. Op 1 oktober start de Grote Clubactie voor dit jaar.

 

 

We gaan dit jaar inzetten op verschillende verkoopkanalen:

 

1. Toos heeft loten beschikbaar voor contante verkoop in Veld 3. Senioren die loten wensen te kopen/verkopen kunnen bij haar terecht.

 

2. Verkoop van loten door Mini's (CMV) en Jeugd. Vanuit D'n Dijckers gaan Anouk Bouquet en Floor Bartels de Mini's (CMV) en Jeugd stimuleren om loten te verkopen. Wij hebben weer de traditionele verkoopboekjes aangeschaft waarmee de kinderen langs de deur kunnen om loten te verkopen. Deze boekjes worden komende weken voor of na de training uitgereikt. Voor ieder verkocht lot krijgen Mini's (CMV) en Jeugdleden 25 eurocent, hier is dus een aardig zakcentje te verdienen. Voor lotenverkopers t/m 13 jaar organiseert de Grote Clubactie bovendien een verkoopwedstrijd met hele mooie prijzen.

 

3. De vorig jaar geïntroduceerde on-line verkoop. Hiermee kunnen leden op een eenvoudige manier on-line loten kopen en verkopen (met gebruik van social media). Op 1 oktober ontvangen alle leden een mail met daarin een toelichting hoe deze verkoopmethode in te zetten.

 

4. Op de bar in Veld 3 komt een spaarpot te staan. Leden die geen loten wensen te kopen of verkopen kunnen daarin toch eventueel een bijdrage doen.

 

Een lot kost € 3,- en hiervan gaat 80% naar onze clubkas! Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen met de loten te winnen, zoals € 100.000 een Volkswagen UP en verschillende reischeques.

 

Wij hopen dat iedereen mee gaat helpen om de Grote Clubactie dit jaar tot een groot succes te maken.

 

Meer informatie over De Grote Clubactie vindt je op https://www.clubactie.nl/. De coördinatie binnen onze vereniging ligt bij Ron Bartels ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Je kunt bij hem met al je vragen over de Grote Clubactie terecht. Voor contante verkoop van loten kun je bij Toos in D'n Dijck terecht, Mini's en Jeugd kunnen met vragen terecht bij Anouk en Floor.