Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

Stabiliteitstrainingen van start


Zoals allicht bekend is, zijn we als vereniging druk bezig om zogenoemde stabiliteitstrainingen te introduceren. Hierin komt de motoriek, stabiliteit, wendbaarheid en kracht voor onze jeugd extra aan bod. Deze trainingen zijn onderdeel van onze samenwerking met Aleco Sport Visions.

 

Het idee is ontstaan in september 2015, toen Koen Konings in Veld 3 een presentatie gaf over blessurepreventie. Als pilot is er indertijd bij Jongens C1 en Jongens C2 gestart met een soort blessurepreventie-training. Maar, nu gaat het echt van de grond komen! Met Linda van Wijk (Dames 2), Floor Bartels (Dames 5) en Reno van Eekelen (Jongens A) zijn drie enthousiastelingen gevonden die maar wat graag deze trainingen gaan verzorgen. Zij staan in contact met Aleco, waar ze van oefenstof voorzien worden.

 

De trainingen zullen 15 minuten duren en vanaf maandag 7 november wordt er gestart bij Jongens C (19:30 - 19:45) en Meisjes C (18:15 - 18:30). Op donderdag 10 november komt ook Meisjes B (18:00 - 18:15) aan de beurt. Dit zal zo drie weken duren, waarna we de invulling wat aanpassen. Naarmate het seizoen vordert, zullen we trachten om alle (jeugd)teams te bereiken. Hiervoor volgt uiteraard wel steeds een update.

 

Niet geheel onbelangrijk: na dit kwartier worden de trainingen weer 'gewoon' hervat.

 

We zijn enorm blij dat onze samenwerking met Aleco Sport Visions op deze manier meer gestalte krijgt en we hopen dat het voor alle jeugd een leerzaam proces wordt.