Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

Volleybalschool Volley4U


volley4u

 

Volleybalschool Volley4U is de nieuwe volleybalschool in West-Brabant voor talentvolle jeugdspelers uit de regio. Na het wegvallen van de Nevobo talententrainingen hebben De Burgst, Breda Beach, Sic Pugno, VOKO, Volley Tilburg én Kraftwell Symmachia Roosendaal samen Volley4U opgericht!
Volley4U biedt een zeer gevarieerd programma, waarbij techniek, kracht en volleybal intelligentie elkaar afwisselen. Uiteraard wordt dit afgestemd op de leeftijd van de talenten (C-, B- dan wel A-jeugd). Hierbij is er aandacht voor zowel de individuele speler als voor het teamspel. Kernwoorden zijn: inhoudelijk uitdagend, hoog niveau, afwisselend en uiteraard plezier!

 


De trainingsgroepen bestaan uit 12 tot 16 spelers/speelsters, waarbij we – mede afhankelijk van het aanbod – zullen werken met een 'basisgroep' en een 'plus-groep' (op alle niveaus!). Bekende namen zijn verbonden aan Volley4U, zoals Ryan Anselma (voormalig (jeugd-)international en tot afgelopen seizoen Eredivisiespeler bij Orion).

 

 

Op 1 oktober wordt er (voor alle groepen) een selectietraining gehouden.
Aanmelding voor de selectietraining via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
De inschrijving sluit op 30 augustus. Nadere details over tijd en locatie zullen hierna worden gecommuniceerd.

 

Leeftijdsgrenzen 2017 – 2018

Categorie Geboortejaar
Jongens en meisjes C 2004 en later
Jongens en meisjes B 2002 en 2003
Jongens en meisjes A 2000 en 2001

 

Trainingstijden

De trainingen (20 in totaal) voor zowel de C-, B- als A-jeugd zullen plaatsvinden op zondagochtend tussen 09.00 uur – 11.00 uur en 11.00 uur – 13.00 uur. De definitieve indeling voor elk niveau volgt later.

 

Trainingslocatie

We beschikken over in totaal 3 trainingslocaties in Oosterhout, Tilburg én ROOSENDAAL. Gezien de omvang van onze regio (en om de reistijd voor de ouders 'eerlijk te verdelen') zullen de trainingen in alle locaties worden verzorgd (roulerend in blokken van 2 à 3 maanden).

 

Kosten

Deelname aan de selectietraining kost €7,50. Dit wordt voor iedereen betaald door ons als vereniging. Daadwerkelijke deelname aan de regiotrainingen kost €195,- (voor zowel A-, B- als C-jeugd). Dit is inclusief een Volley4U T-shirt. Als vereniging zijnde hebben we hier een bepaald budget voor. Het komt zo weleens voor dat de eigen bijdrage €0,- bedraagt. Echter: hoe meer deelnemers, hoe groter de eigen bijdrage wordt.