Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

Grote Clubactie 2017


Full banner 468x60

Onze vereniging doet al jaren mee aan de Grote Clubactie en ieder jaar levert dit ons een welkome financiële aanvulling op.

Vorig jaar was de opbrengst voor onze vereniging € 1.119,81. Op zaterdag 16 september start de Grote Clubactie voor dit jaar.

 

We gaan dit jaar inzetten op verschillende verkoopkanalen:

 

1. Toos heeft loten beschikbaar voor contante verkoop in Veld 3. Senioren die loten wensen te kopen/verkopen kunnen bij haar terecht.

2. Verkoop van loten door Mini's (CMV) en Jeugd. Dit jaar anders dan voorheen. We hebben gekozen voor verkoop via eenmalige machtiging. Hierdoor hoeven mini's en jeugd niet meer met geld over straat. De verkoopboekjes zijn al in d'n Dijck bij Toos die ze komende week uitreikt. Voor ieder verkocht lot krijgen Mini's (CMV) en Jeugdleden 25 eurocent, hier is dus een aardig zakcentje te verdienen. Voor lotenverkopers t/m 13 jaar organiseert de Grote Clubactie bovendien een verkoopwedstrijd met hele mooie prijzen.

3. On-line verkoop. Hiermee kunnen leden op een eenvoudige manier on-line loten kopen en verkopen (met gebruik van social media). Op 15 september ontvangen alle leden een mail met daarin een toelichting hoe deze verkoopmethode in te zetten.

  

 

Medium Recktangle 300x250

Een lot kost € 3,- en hiervan gaat 80% naar onze clubkas! Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen met te winnen, zoals € 100.000 een Volkswagen UP en verschillende reischeques.

 

Wij hopen dat iedereen mee gaat helpen om de Grote Clubactie ook dit jaar tot een groot succes te maken.

 

Meer informatie over De Grote Clubactie vindt je op https://clubactie.nl/.

De coördinatie binnen onze vereniging ligt bij Ron Bartels ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Je kunt bij hem met al je vragen over de Grote Clubactie terecht. Voor contante verkoop van loten kun je bij Toos in D'n Dijck terecht, Mini's en Jeugd kunnen met vragen ook bij haar terecht.