Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

10 vragen aan Max Tramper


10vragen MaxTramper

Team: Kraftwell Symmachia JA1
Positie: (vooral) spelverdeler, diagonaal en (soms) midden

 

1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven ?
Hallo, ik ben Max. Ik woon in Goes samen met mijn broertje en mijn ouders. Ik zit nu op het Goese Lyceum en ik doe vwo. Ik ben al heel lang gek van volleybal en ik ben sinds vorige zomer naar deze vereniging gekomen.

 

2. Wat zijn je hobby's naast het volleybal ?
Naast het volleyballen vind ik basketballen en voetballen ook heel leuk om te doen. Ik ben dus nogal sportief ingesteld. Ook ga ik graag dingen doen met mijn vrienden zoals karten of naar de bioscoop. Verder vind ik het leuk om te gamen en om op reis te gaan.

 

 

3. Favoriete eten en drinken ?
Ik heb niet echt een bepaald gerecht wat mijn lievelingsgerecht is, maar ik hou heel erg van Japans en Italiaans eten. Verder lust ik alles wel behalve spruitjes en bloemkool.

 

4. Wat voor een type volleyballer ben je ?
Ik denk dat ik een vrij flexibele volleyballer ben. Niet dat ik super lenig ben maar ik kan op veel posities uit de voeten. Verder ben ik fanatiek en gedreven om iedere wedstrijd te winnen.

 

5. Mooiste volleybalmoment ?
Mijn mooiste volleybalmoment is toch wel de halve finale van het NOJK. Ik ben er trots op dat we zo ver zijn gekomen en we hebben ieder team flinke tegenstand kunnen bieden. Het kampioenschap met jongens A was ook een mooi moment maar het NOJK was toch wel het mooiste volleybalmoment.

 

6. Wat vind je van de vereniging en waarom?
Ik vind de vereniging erg gezellig en warm aanvoelen. Toen ik vorige zomer bij deze vereniging kwam, werd ik gelijk opgenomen in de vereniging en nu voel ik me hier nog steeds thuis. Ik ken nu veel nieuwe mensen, ze zijn allemaal ontzettend aardig en ze zijn er voor de vereniging.

 

7. Hoe zou het bestuur de jeugd meer kunnen betrekken bij de vereniging?
Ik denk dat je de jeugd het best kan betrekken bij de vereniging door veel leuke toernooitjes of uitjes te organiseren.

 

8. Wie zou je graag willen ontmoeten en waarom ?
Om eerlijk te zijn heb ik echt geen idee. Ik vind het leuk om te volleyballen maar voor de rest ben ik niet echt bekend met volleybal op prof-niveau en de spelers/speelsters die daar spelen.

 

9. Wat zijn je verwachtingen voor dit seizoen als team en als speler ?
Als team om ons hand te haven in de hoofdklasse. Als speler wil ik dit seizoen niet meer geblesseerd raken en goed mijn best doen voor het team.

 

10. En dit wil ik zelf nog even kwijt......
Hou deze warme sfeer in de vereniging. Het maakt de vereniging echt tot een plek waar iedereen het gezellig met elkaar heeft. Daardoor ben ik immers ook van Goes naar kraftwell