Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

10 Vragen aan Roel Mosselveld


10vragen RoelMosselveldTeam: Heren 1

Positie: Libero

 

1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven ?

Ik ben Roel en ik ben 20 jaar. Ik woon in Tilburg op kamers met een van mijn beste (volleybal-)vrienden en ik ga naar het 2e jaar van de lerarenopleiding Maatschappijleer.

 

2. Wat zijn je hobby's naast het volleybal ?

Ik gebruik mijn Netflix abonnement vrij regelmatig en ik win van al mijn vrienden met een potje Fifa. Verder vind ik het leuk om lekker te koken en ik ga soms een balletje trappen met wat vrienden op het voetbalveld!

 

 

3. Favoriete eten en drinken ?

Mijn favoriete eten is sowieso zelfgemaakte Griekse hamburgers of anders pasta pesto met kip.. Als ik dat maak dan eet ik echt veel te veel. Qua drinken hou ik heel erg van koffie, een biertje of anders vaak gewoon water.

 

4. Wat voor een type volleyballer ben je ?

Ik ben in eerste instantie vaak bescheiden maar ik hou ook wel van een lolletje. Maar ik kan ook heel erg fanatiek zijn en het liefste probeer ik iedereen mee aan te moedigen als dat nodig is. Dat is denk ik als libero soms ook wel nodig.

 

5. Mooiste volleybalmoment ?

Dat zijn er twee. De eerste was een seizoen of drie geleden: het ontstaan van de 'Riethoven-bal' tijdens de P/D voor 1e klasse met mijn oude team bij VOKO. We speelden tegen VC Riethoven en moesten de set winnen voor promotie. Ik, toen nog passer-loper, speelde de bal bovenhands helemaal in de verre hoek. Ze hadden het er zo moeilijk mee dat de bal niet terug kwam en zo werd die bal de fameuze 'Riethoven-bal'!

De tweede was afgelopen seizoen. Ik redde een belangrijke bal met een omhaal uit het net tussen twee velden en we scoorden vervolgens de aanval die eruit volgde. Dat voelde wel even heel goed!

 

6. Wat vind je van de vereniging en waarom?

Ik vind het een leuke, warme vereniging. Ik hou er niet van om een nummertje te zijn. Ik ben natuurlijk pas nieuw dus ik moet veel mensen nog ontmoeten, maar ik ben de afgelopen jaren wat meer bekend geworden met verschillende mensen van de vereniging en dat heeft me wel enthousiast gemaakt. Verder heb ik ook de jongens en het 2e wel vaker zien spelen en ik vind het mooi om te zien wat voor talent er rond loopt!

 

7. Hoe zou het bestuur de jeugd meer kunnen betrekken bij de vereniging?

Ik zou het nog niet weten! Ik vind het wel enorm interessant om te zien dat er een jeugdbestuur is en dat er al echt veel voor de jeugd wordt gedaan.

 

8. Wie zou je graag willen ontmoeten en waarom ?

Dat is moeilijk.. Ik zou zo niemand weten.

 

9. Wat zijn je verwachtingen voor dit seizoen als team en als speler ?

Veel dingen leren, een leuk seizoen draaien samen en de nog te stellen doelstelling behalen, haha!

 

10. En dit wil ik zelf nog even kwijt.....

Dat ik er heel erg veel zin in heb om hier te komen spelen!