Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

10 vragen aan Jeroen van de Ven


10vragen JeroenVanDeVen

 

Team: H5
Positie: Passer/loper

 

1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven ?
Ik ben Jeroen en ik ben 21 jaar. Ik studeer Sportkunde in Vlissingen en ik geef training aan de CMV van Kraftwell. Verder werk ik ook in Klimbos Brabantse Wal.


2. Wat zijn je hobby's naast het volleybal ?
Ik hou heel erg van mooie reizen maken en in andere landen nieuw, lokaal eten proeven. Ik vind het ook altijd heel gezellig om met vrienden of mijn vriendin iets te drinken in de stad.

 


3. Favoriete eten en drinken ?
Mijn favoriete eten is zonder twijfel pasta, dat kan ik blijven eten. Ik kan echt niet zonder koffie, maar een lekker biertje gaat er ook altijd goed in en als ik sport drink ik gewoon water.


4. Wat voor een type volleyballer ben je ?
Ik denk dat ik in het veld best rustig ben, maar als ik merk dat het team het nodig heeft kan ik ze ook wel motiveren.


5. Mooiste volleybalmoment ?
Poeh, lastige vraag. Ik volleybal net 1,5 jaar, dus zoveel heb ik nog niet meegemaakt. Als ik dan toch moet kiezen is het denk ik mijn eerste wedstrijd die ik hier speelde. Dat is nu een jaar geleden en het was fijn om zoveel vertrouwen te krijgen vanuit het team.


6. Wat vind je van de vereniging en waarom?
Ik vind het een hele warme en gezellige vereniging. Het lijkt alsof iedereen elkaar wel kent en dat zorgt natuurlijk voor een hele goede sfeer.


7. Hoe zou het bestuur de jeugd meer kunnen betrekken bij de vereniging?
Er wordt natuurlijk al veel gedaan voor de jeugd en dat is knap hoe dat altijd weer lukt. Misschien kunnen op competitiedagen van de senioren af en toe ook activiteiten voor jeugd en CMV worden georganiseerd. Op die manier kunnen jonge spelers zien waar ze uiteindelijk naartoe werken.


8. Wie zou je graag willen ontmoeten en waarom ?
Als ik iedereen mag kiezen die ooit geleefd heeft, zou ik Freddie Mercury wel willen ontmoeten. Wat die man kon met zijn stem was echt fantastisch. Als het iemand uit het nu moet zijn, zou ik met iemand als Bert van Marwijk wel eens willen praten over training geven en coachen.


9. Wat zijn je verwachtingen voor dit seizoen als team en als speler ?
Van tevoren was er de verwachting om kampioen te worden. Na de eerste 2 wedstrijden moesten we al meteen een beetje van dat idee afstappen. Het kan nog wel, maar dan moeten we nu wel echt aan de bak. Ikzelf wil zoveel mogelijk spelen en met een tevreden gevoel van het veld stappen na iedere wedstrijd.


10. En dit wil ik zelf nog even kwijt......
Ik hoop dat alle teams een goed seizoen hebben en wens iedereen veel succes dit seizoen!