Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

Sem is Spikey!


201701 SemMethorstSem Methorst is 12 jaar en speelt in jongens c (wordt vanaf deze week jongens b). Hij mag deze maand de spikey zijn! Zijn inzet mag namelijk beloond worden!

Hij vindt zijn team heel leuk, omdat zijn teamgenoten heel erg gezellig zijn en hij kan goed met hen samenwerken. De vereniging vindt hij super en hij krijgt goede trainingen van zijn trainers Daan en Stijn.

 

Sem zit in groep acht op basisschool de Klimroos. Daar heeft hij het nog altijd naar zijn zin. Zijn lievelingsvak is gym en hij speelt dan graag trefbal. Daarin kan hij zich lekker uitleven. Als hij s 'avonds aan tafel gaat, krijgt hij het liefst spruitjes voorgeschoteld (ja, dit is echt waar!) en hij drinkt daarbij graag een groot glas cola. Als het om voetbal gaat is zijn grootste idool Christiano Ronaldo en moedigt hij vooral Ajax aan.

 

Jongens C is de eerste helft van het seizoen ongeslagen kampioen geworden, wat natuurlijk een hele knappe prestatie is. 4-0 winnen is voor hen een gewoonte geworden en daarom zullen zij in de tweede helft als jongens b verder gaan.

 

Zaterdag 21 januari speelt onze heren 1 tegen Spie/de Burgst Breda en Sem verwacht dat ze met 4-0 gaan winnen! Spie/ de Burgst Breda staat slechts één plaats onder onze heren 1, dus veel publiek is heel erg welkom! Sem zal de eerste bal van de wedstrijd onderhands gaan serveren.
Komen jullie Sem en heren 1 ook op zaterdag 21 januari om 19:00 aanmoedigen?