Wedstrijdprogramma


  D'n Dijck
  Kraftwell teams


Verjaardagen

 22-01 Ronald Nefs
 22-01 Saskia Gestel
 25-01 Bryan Godschalk
 25-01 Lethe Akkermans
 28-01 Marcel Baal
 29-01 Eda Yildrim
 29-01 Pim Eerens

Niet één, maar TWEE spikeys!


Dames en heren, komt dat zien op zaterdag 4 maart! We hebben niet één, maar TWEE spikeys!

 

Mag ik u voorstellen:

 

Spikey Simone

Simone

 

Simone is de spikey van de maand. Waarom? Omdat ze zich super goed ontwikkeld, zich goed inzet tijdens de trainingen en altijd haar best doet. Ze is 11 jaar oud en woont bij haar ouders samen met haar zusje Babette, vogel Otis en vis Jet. Op de Vondelschool heeft ze het erg naar haar zin. Ze krijgt les van juf Ingrid en juf Esmaralda en gym is haar lievelingsvak. Hierin kan zij zich lekker uitleven. Op dit moment zit ze in groep acht, maar ze weet al wel naar welke school ze volgend jaar wilt gaan, namelijk het Da Vinci college. Wanneer ze thuis komt en geroepen wordt voor het avondeten, krijgt ze het allerliefste frietjes met bitterballen voorgeschoteld en daar drinkt ze dan graag een groot glas cola bij.
Haar antwoord op de vraag "wat vind je van de vereniging?", is dat het heel erg leuk is bij Kraftwell en dat ze blij is met haar team en trainster Saskia. Ze leert heel veel van haar en de trainingen zijn super. Vooral aanvallen vindt ze super gaaf.
Haar lievelingsspeelster uit dames 1 is Laura en ze denkt dat dames 1 met 4-0 gaat winnen.

 

Spikey MedinaMedina

 

Ook Medina mag spikey van de maand zijn. Zij ontwikkelt zich, net als Simone, super en doet heel erg haar best. Dit mag natuurlijk beloond worden! Medina is 12 jaar oud en woont samen met haar tweelingzus Samantha bij haar ouders. Ook zij vindt frietjes met bitterballen heel erg lekker, maar omdat ze een beugel heeft, drinkt ze daar graag water bij in plaats van cola.
Medina zit op ook op de Vondelschool en weliswaar bij Simone in de klas. Haar lievelingsvak is handvaardigheid. Knutselen en tekenen vindt ze namelijk erg leuk. Ook Medina gaat volgend jaar naar het Da Vinci college.
Ze vindt de vereniging ontzettend leuk en dan voornamelijk, omdat ze hele goede trainingen krijgt van trainster Saskia. Ook Medina vindt aanvallen het leukste om te doen.
Echt veel speelsters van dames 1 kent ze niet, maar wie ze wel kent is Laura en ze verwacht dat dames 1 met 3-1 gaat winnen van hun tegenstander.

 

Dames 1 speelt op 4 maart om 19:00 tegen ActiveRooy DS 1. Kom onze dames en de spikeys allemaal aanmoedigen en juich ze naar de overwinning!!!!